Hanna började sin semester denna vecka så hon tog över sommarhuset nu när jag jobbar. Det är så härligt att dela sommarhuset med barnen och deras kompisar och att de tycker om att vara här ute. Men idag var det ledigt här ute så jag avslutade min arbetsvecka i här, så härligt att kunna ta ett lunchdopp, fika på bryggan eller bara njuta av utsikten.

En annan orsak till att jag längtade ut till sommarhuset var mina luktäror, det första jag gjorde när jag kom hit var att plocka denna ljuvliga bukett.

Ungdomarna lämnade sommarhuset fint och renstädat, tack det betyder mycket att få komma ut till ett finstädat hus.

Nästan allt i vårt lilla vardagsrum är antingen ärvt, inköpt på auktion eller kom med stugan. Soffbordet, korgen, lamporna,bokhyllan och tavlan kom med stugan. Soffan och rottingstolen är inropade på auktion, gungstolen är arvegods. Mattan, oljelamporna, stråhattarna och väggbonaden är inköpta till sommarhuset.
Vi har försökt att återanvända det mesta i sommarhuset men i år har vi ju investerat i nya sängar, det är ju bara dumt att sova dåligt för att man har dåliga sängar. Jag hade också tänkt investera i en nya blender, kaffekokare och en ny brödrost till köket, den här från OBH Nordica är min favorit.

Lånat ut sommarhuset
Märkt på:            

2 reaktion på “Lånat ut sommarhuset

 • 2021-07-25 kl. 22:20
  Permalänk

  Skulle kunnat vara här. 🙂 Vår gamla brödrost gick sönder så bad äldsta sonen svänga inom Maxi hemma och köpa en ny och även en Blender till stugan när han skulle hit. Kände att jag var sugen på att göra smoothies på bär och saknade en när jag gjorde så god gurksoppa som blivit ny favorit. Måste ju hitta på lite att göra med alla gurkor. Tzatziki har det blivit en del. Våra killar har också varit i stugan med olika kompisar både med oss och själva. Tycker det är kul att de vill komma och de sköter det bra och kompisarna är så trevliga. Då är de välkomna igen! Sen får väl jag öva på att släppa lite på “kontrollbehovet” det får jag erkänna.
  Ha det gott!
  Annika

  • 2021-07-26 kl. 03:48
   Permalänk

   Ja det där med kontrollbehovet det är svåra grejor 😂. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram