Hurra nu kan man åka till Norge igen, om man man är fullvaccinerad en vecka efter andra dosen och så skall man ta ett PCR test på gränsen som visar godkänt och så skall man fylla i registrering av inresa, enkelt som en plätt. Oj jag glömde Molly måste till veterinären för avmaskning som måste skrivas in i hennes hundpass, jag har bokat veterinärtid imorgon. Vi åker till Anders mamma och vidare till Fjällhuset för att vandra några dagar. Jag har redan börjat skriva en Fjällista:

Så har jag planerat in några olika turer på det vackra Øyungsfjället.

De två först turförslagen går över toppar på högre än 1000 meter och den tredje turen går upp på vår standardtopp Mortenshögda som vi alltid åker upp på Påsken men då har vi skidor på fötterna. Antagligen blir det bara dagsturer men vi tar med tältet om det skulle bli sådär perfekt väder och man skulle kunna övernatta på någon fin topp. Imorgon jobbar jag sista dagen innan semester del 2 kör igång, bring it on….

Skriva en lista inför fjällsemestern
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram