Att gå in och jobba några veckor i Juli för att kontoret skall vara bemannat hela sommaren är inte så farligt betungande om det inte varit så himla varmt. Måndag och tisdag var så jobbiga med över 30 grader och tryckande värme, lägger man till ett svart tak och avsaknad av luftkonditionering eller någon slags fläkt då är det svårt att hålla motivationen på topp. Men inatt kom då äntligen regnet och med det lite svalare temperatur och idag gick jobbet som en dans och jag hade ork över att ta min PW efter jobbet så himla härligt. Och mer regn kommer det att bli både på fredag och lördag och det kan verkligen behövas för växter och gräsmattorna.
Och när det regnar behöver jag inte åka till sommarhuset och vattna, det sköter sig så bra.
När man har tillbringat tid i sommarhuset med lite enklare standard så uppskattar man det gamla retroköket här hemma, även om det är ett gammalt kök som vi gjorde en budgetrenovering på när vi flyttade in i Villa Ormberget för snart 9 år sedan se före- och efter-bilder här. Och om jag skulle bygga om köket så kan ni läsa mer här.
Men jag är så nöjd med vårt gamla kök så det får hänga med ett tag till.

Nytt fönster satte vi in för 3 år sedan.

Bänskivorna med mönstret Virrvar designade av Folke Bernadotte håller bra och måste vara ett av de slitstarkaste bänskivorna man kan ha.
Bänkskivorna specialtillverkades till vårt kök av en jätteduktig snickare som hjälpte oss med renoveringen.

Och i andra ändan av köket har vi en liten matplats med ett runt bord från IKEA, stolar i teak inropade på Bukowskis och omklädda av mig.

Stolarna är lätta att klä om därför att man kan skruva loss sitsen, det är faktiskt andra gången jag klär om dem. Har man bara en häftpistol gör man det på några timmar. I och med att det är matstolar så spiller man lite ibland och då är det bra att kunna klä om stolarna med jämna mellanrum , sådant gillar vi då slipper man köpa nya stolar och det är ju bra och hållbart.

Andra jobbveckan tuffar på
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram