Enligt Gert Wingårdh så är läget det viktigaste när du köper hus, och sommarhuset på Nämdö Sågskär har just det, ett fantastisk läge. Men huset är också ett mysigt sommarhus, jag gillar ju de där lite gamla och skavda sommarhusen, det skall kännas att det inte är ett åretruntboende. Ljuvlig sjötomt med brygga och strand inramad av kobbar och skär. Ypperligt söderläge i skyddad vik med sagolik utsikt mot havsbandet. 

Vem vill inte bo här i den yttersta skärgården, Nämdö är en hel skärgård där Sågskär ligger nära huvudön Nämdö och omges av hundratals öar och holmar. Nämdö är skärgårdsnaturen när den är som vackrast. Från sina frodiga skogar och blommande ängar till ytterskärgårdens karga klippor och klippor är Nämdö en av få stora öar som fortfarande visar upp ursprungliga byggnader och fortfarande är oexploaterad. Djurlivet är rikt och havsörnen kan ofta ses på jakt.
Huvudhuset är försiktigt renoverat och har en lantlig och trivsam atmosfär, känslan av ett fiskehemman finns där. Väl tilltagen altan med utrymme för matplats och umgänge på husets södra och västra sida. Här avnjuts solen dag som kväll. Runtom altanen och huset växer sommartid honungsrosor och vildhallon.

Fotona är lånade av mäklaren och objektet hittar ni hos mäklarfirman Sjönära.

Läget, läget, läget….
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram