Idag var en sådan där blå, blå vindar och vatten dag, en sådan där dag som är sådär helt perfekt. Perfekt vind, perfekt vattentemperatur, perfekt sällskap, inga måsten, bara en sådan där helt underbar dag på bryggdäck. Och när jag gick in i sommarhuset för att fixa lunch så matchade inredningen den blå, blå känslan…

Öppet sommarfönster utan att det kommer in massa flugor, bin, humlor, getingar, myggor, bromsar, klägg eller blinningar jag älskart.

Och vi har haft underhållning på bryggdäck av Hanna som har försökt att slå grannarnas rekord på SUP:en. Från bryggan runt vår och deras bojar och tillbaka till bryggan på 57 sekunder. Hanna startade på 1 minut 10 sekunder och fick efter 5 försök ned det till 58 sekunder. Det kan hända att Fredriks försök på 57 sekunder kommer att stå sig den här sommaren. Det verkar som om det varma vädret är på väg bort så vi får se om det blir några fler chanser i sommar. Men stå på huvudet på SUP:en det kan hon.

Vilken dag vi har haft, men nu åker vi hem till Människobyn för en arbetsvecka innan ytterliggare två veckors semester.

Blå blå vindar och vatten
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram