Jag håller på att klicka hem material till några projekt som jag planerat inför min sista semestervecka. Ett projekt är en ny hallförvaring i sommarhuset.
Jag gjorde en temporär hallförvaring 2010 se här och den hallförvaringen skall nu uppdateras. Jag har funderat på att bygga något själv i mdf men inser min begränsing där så nu står det mellan tre alternativ, alla från IKEA.
Öppen garderobslösning som jag kommer att rama in med ett ljusblått tyg som fästes på en gardinspiral, tror att det kan bli väldigt fint. Problemet med den här lösningen är att garderoben är 50 cm djup och det kan vara lite för djupt.

Det andra alternativet är också en Hemnes produkt, en garderob som inte är så djup ca 30 cm. De översta hyllorna kommer att tas bort, innanmätet skall målas i vitt och krokar skall sättas in i taket så man kan hänga kläder där och förvara skor längst ned och lådor på andra och tredje hyllan.
Nackdelen med den här lösningen är att bokhyllan bara är 90 cm bred och utrymmet där den skall stå är 130 cm så det kan komma att se lite konstigt ut.

Ett tredje alternativ är denna fina garderob med skjutdörra.

Det lutar åt det första alternativet, jag ser fram emot lite projekt nu när inspirationen kom tillbaka med det lite svalare vädret.
Men först blir det en resa till fjällhuset, håller på att packa just nu, lite svårt att ställa om från shortsväder till fjällväder men det skall nog gå bra.

Planera nya projekt inför sista semesterveckan
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram