Ännu en härlig sommardag, vilken härlig sommar vi har haft. Vi fick några fina dagar i fjällhuset, det är 1,5 år sedan vi var där sist, se här. Idag åkte vi ut till sommarhuset och tittade till vår robotgräsklippare. Klipparen hade inte klippt något för den hade hamnat på snedden när den skulle docka i laddstationen så den var helt urladdad. Men vi satte igång den och hoppas på att hela gräsmattan är klippt tills vi kommer ut nästa gång. Anders läste bok på bryggan och jag flyttade runt på lite saker i stugan.

Till blå sovrummet behöver jag lite nya tavlor och väggförvaring, jag flyttade dit en tavla från vardagsrummet som vi fick med stugan.

Nästa vecka skall jag ha en fixarvecka i sommarhuset, jag skall fixa ny hallförvaring, måla en säng och en byrå i det röda sovrummet, köpa tavlor/planscher till blå sovrummet, göra en väggförvaring med rundstav och tyg, tvätta sommarhusen på utsidan från spindelbajs och så skall jag plantera lite höstblommor i trädgården. Så imorgon skall jag införskaffa allt material som behövs inför min stora fixarvecka, skall bli så kul…. Och veckan kommer att avslutas med en kräftskiva med kompisarna, skall också bli så kul.

Flytta runt på sakerna lite
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram