Anders började med att röja i det stora landet mot gatan i vår lilla trädgård i stan, han drog upp rötter med vinsch i våras. Förra helgen byggde han ett fint trästaket vid vår gamla kompost som nu skall omvandlas till en liten köksträdgård. Igår köpte vi 2 rhodondendron, 3 bärbuskar, 6 säckar med jord och en krysantemum. Anders har grävt ned alla buskar. Idag klippte jag gräsmattan innan regnet kom, lade på lite rosjord på rosorna, planterade krysantemumen vid entren och trimmade lite på framsidan.

Kommer ni ihåg den här lilla häcken som jag planterade förra året se här, den har tagit sig ganska bra.
Och buskarna bakom som jag trodde var döda, det var de inte, Anders du hade rätt igen….

Jag blir lite inte nedstämd men lite melankonisk när jag köper krysantemum på sensommaren för det är ett säkert teckan på att hösten är på intågande. Men å andra sidan så älskar jag ju hösten, tempot går ned, varje dag med fint väder är som en extra bonus. Och vårt fina ingångsparti kan jag inte se mig mätt på, läs mer om vår fina ytterdörr från Bovalls dörra här.

Och att ha ett Yale Dorman lås med kodlås så himla supersmidigt.

Och så lite sneak peeks på Anders projekt, först köksträdgården med nytt staket och tre bärbuskar med vit, svart och röd vinbärsbuskar. Jag tror också att han tänkt bygga en planteringslåda, vi får se helt enkelt.

Och så i landet mot vägen där två nya rhodondendron är planterade och så skall det bli gräsmatta av resten av landet, kanske något litet träd att planteras också men vi börjar så här.

Fixa lite i trädgården i stan.
Facebook
LinkedIn
Instagram