Projekten går lite trögt och jag skyller på det fina vädret och mina härliga ö-grannar. När det är perfekt sommarväder kan man ju bara inte vara inne och pyssla,nej då blir det sköna, bad och brygghäng. Och att sedan ö-grannarna hittar på roliga aktiviteter som paddling och vandring på grannön ja då kan man ju inte säga nej till det heller. Vilket väder vi har det är ju bara att njuta och ta emot.
Ett av mina projekt, måla säng, har i alla fall blivit klart. Sängen var brunbetsad förut. På den vitmålade stolen som får fungera som nattduksbord står en bukett luktärter och sprider väldoft.

Mitt sommarkök i morse när solen sken, jag älskar verkligen augustimornar när det är fuktigt i gräset när man går ner till morgondoppet. Och att man kan inta frukosten på bryggdäck är helt ljuvligt.

Efter frukosten paddlade vi grann-ön runt, plus diverse mysiga kanaler som vi hittat, 9 km paddling blev det så armarna känns lite trötta just nu.
Här nedan är planen för morgondagens vandring, den svarta slingan går på olika delarna av vandringsleden och sitter ihop med Ridöns natur- och kulturstig, och med de små vägar som finns runt om på ön. Jag har räknat ut att det blir ca 11 km.

Nu blir det Ernsts Sommartorp, visst blev det ovanligt bra i år?

Det går lite trögt med projekten
Facebook
LinkedIn
Instagram