Då var första arbetsveckan efter semestern avverkad och det känns skönta att pusta ut lite med ett glas vin och lite hämtmat på terrassen. När solen var på väg ner passade jag på att fota lite med mitt bästa objektiv. Tack snälla Anders och Hanna för att ni ställer upp och ler fint.

Hanna är väldigt duktig att fota, kolla in hennes instagram @aabakkenfoto. Här har hon fotograferat Anders.

Mysfredagarna är mysigare när man jobbar, så är det bara, det är alltid skönt att komma igång med vardagen och rutinerna efter semestern. Nu laddar vi för kräftskiva med kompisarna i morgon. Vi siktar på att sitta ute med massa levande ljus, levande brasa i eldfatet, massa ljusslingor, kräfthattar, kräftlyktor, sånghäften, jag går all in när det gäller kräftskivor.

Golden hour på terrassen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram