Vilken mysig kväll det blev igår med våra vänner sedan många år som är så värdefulla för oss. Vi har barn i samma ålder och de var också med igår och det är så härligt att träffas och umgås med kära vänner och våra unga vuxna barn. Kvällen var helt perfekt med härligt väder, det goda sällskapet, god mat, levande ljus, eld i edlfatet och härliga samtal. Trots att vi inte träffats mycket det senaste året på grund av pandemin känns det lätt att umgås med er, goda vänner, samtalen flyter på och jag får så mycket energi av Er, tack för att ni är ni och tack kära ungdomar för att ni förgyllde kvällen med er närvaro.

Även om det blev kyligt framåt kvällen satt vi ute till klockan 22, levande ljus, ljusslingor, eld i eldstaden och fullmånen satte stämningen.
Jag hade dukat med de traditionella symbolerna som kräftmånar, ljuslyktor i papp, tallriksunderlägg med kräftmönster och rönnbär.

Och hattar klart vi hade hattar….

Hattar på rad….

Anders såg till att det inte var tomt i glasen.

Tack än en gång kära vänner och ungdomar som gjorde kvällen till en av de bästa sommaren 2021….

Kräftskiva med vänner
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram