Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

Jag vet att jag skrivit otaliga inlägg om att köpa en ny soffa se här, här och här.
Nu tror jag att jag hittat den perfekta soffan, Petito 2-sitssoffa i färgen Snow White.
Och jag tror jag vill ha en 1,5 sitssoffa också, vad tror ni.

Och så här skulle jag vilja styla det med snygga saker från Åhlens.

Handtuftad matta Jenike
Taklampa Elips från Watt och Veke
Sidobord Manne
Bordslampa LO ligth grey
Vas i glas Noor
Longefåtölj Alma
Pläd Bladnät
Pelarbord ribbor

Sä här skall jag möblera

Den här veckan blir det hemmakontor i stan hela veckan för vädret är inte så härligt, imorgon skall det regna och blåsa nordlig vind och då är det inte supermysigt att vara i sommarhuset. Men jag ser fram emot många sköna helger i sommarhuset under september och oktober med öppen brasa och tända ljus innan vi stänger för vintern. För mig är nästan våren och hösten ute på Ön lite bättre än sommaren. Och när vi har stängt sommarhuset för vintern har vi ju fjällstugan i Norge att njuta av.

Kanske dags att göra en ny investering i höst.
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram