Snart har jag avverkat 2 arbetsveckor efter semestern, jag har kommit igång med mina träningsrutiner men måste steppa upp lite vad gäller maten. Innan semestern åt jag inget socker, bröd, pasta, potatis under veckan och nu skall jag komma igång med detta igen, först måste jag bli av med sockersuget det brukar ta drygt en vecka, jag börjar på måndag…. När jag tittade ut från köket såg jag rönnbären som användes som dekoration på kräftskivan vi hade i lördags, de låg i mitt fina sidobord som jag köpte i våras, se här. Det speglade min sinnesstämning just nu, lite vemodigt och samtidigt skönt att sommaren är över. Nu får man njuta av de varma och soliga dagar som jag vet kommer i September och början av Oktober.

Vi fick så fina blommar av vännerna på kräftskiva och nu har de slagit ut så det får bli veckans fredagsbukett. Jag har ingen vas till såhär stora blommor, en generell regel är att buketten ska sticka upp cirka 2/3 av vasens totala höjd för att skapa balans. Men någon sådan vas har jag tyvärr inte i min vassamling.

Idag har det regnat hela dagen, bra för det nysådda gräset som nu är redo för att klippas, 8 cm skall det vara när man kan klippa det för första gången.

Nu måste jag uppdatera min trädgårdsritning så att den är up to date. Imorgon kommer HomeMaid och städar och jag skall passa på att byta lakan så att vi går in i helgen med ett tip top hus, rena lakan och en fantastisk fredagsbukett, kan det bli bättre…. Jo faktiskt på lördag skall vi ut och äta på restaurang med alla i styrelsen på ön plus respektive. Vi får en middag som tack för allt jobb vi lägger ned, middagen brukar vi ha på olika restauranger i stan, på Lördag blir det Brasserie Stadsparken skall bli så kul, vi är ett mysigt gäng som brukar ha trevligt tillsammans.

En bild som beskriver min sinnesstämning
Märkt på:                        

2 reaktion på “En bild som beskriver min sinnesstämning

 • 2021-08-28 kl. 17:48
  Permalänk

  Läser ikapp lite här. Gillar din blogg. Ja alltid lite vemod när sommar övergår i höst men jag har bivit bättre på att suga ur det sista av sensommaren och jag gillar ju hösten. Men den där känslan kommer ändå. Och det är väl som det ska. Vet att jag också brukar få energi och nystartskänsla på hösten. Är ju inte farligt att känna sig lite vemodig ett slag. Ganska naturligt gissar jag. Mysig tv hörna ni fixat. Personlig!
  Allt gott!

  • 2021-08-31 kl. 18:36
   Permalänk

   Hej Annika

   Jag gillar ju också hösten så det går ingen nöd på mig. Och det känns som du säger som en nystart. Nu går robotklipparen bättre, laddade ner ny mjukvara och det verkar ha gjort susen. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram