Idag kände jag att det var dags för att tända lite levande ljus och doftljus i TV hörnan, ute blåser det nordan och det känns som höst. Jag brukar köpa Liljeholmens stearingljus de är svanenmärkta och tillverkas i Sverige sedan 1839. Dessutom är Liljeholmens Stearinfabriks AB är en av 130 hovleverantörer, utsedda av Konung Carl XVI Gustaf så jag och kungen liksom. När det kommer till doftljus är Byredo min favorit alla doftljus är handgjorda i Frankrike med bomullsvekar och munblåst glas. Min favorit är doften Bibliothèque med dofter av persika och plommon .

Nystädat och tända ljus i TV-hörnan nu kan helgen börja.

I den här hörnan skriver jag mina blogginlägg och tittar på TV under vardagskvällarna men fredag-och lördagskvällar tänder vi brasan i vardagsrummet och myser där under de mörkare månaderna av året. TV-hörnan tog sin tid att få ordning på se här hur vi kämpade jag och Anders. Rullbordet ropade jag in på Effectas Auktionsbyrå, krukan med ett ansikte är gjord av Vera Haij, tavlan med krokusar fick jag i bröllpspresent av min morbror och hans fru Liselotte.

Byrå Nordli från IKEA.

Ikväll skall jag fixa en oxfilepasta, dricka ett glas vin och lägga mig tidigt, det har varit en tuff dag på jobbet…

Dags att inventera ljusförrådet
Märkt på:                        

2 reaktion på “Dags att inventera ljusförrådet

 • 2021-08-27 kl. 19:09
  Permalänk

  Hur gick det med sömnskolan? Sover du bättre nu?
  Trevlig helg!

  • 2021-08-27 kl. 19:16
   Permalänk

   Hej Annika

   Jag sov mycket bättre under sömnskolan. Men under semestern blev det sämre igen. Sömnskolan visade att jag inte behöver mer än 7 timmars sömn och nu har det blivit lite bättre sedan jag började jobba. Men istället för att gå och lägga mig 22 som jag gjorde förut så lägger jag mig nu 23 och går upp klockan 06. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram