Idag bytte jag till mitt hemmakontoret på Ormberget till kontoret på Ön. Idag kom sommaren tillbaka, 22 grader när jag tog båten över till Strömskär klockan 18. Grävlingen hade vart framme och grävt upp gräsmattan så det var bra att jag kom ut så att det blir ordning på torpet. Och så fick jag uppleva en rosa Mälarkväll och det är inte det sämsta.

Och inte bara himlen var rosa ikväll, både rosor och Stockrosor blommar fortfarande.

Nu har jag tänt fotogenlamporna utomhus och tittar på min nya favoritserie, The Wire, Mikel K Williams som spelar Omar Little i serien dog igår, en fantastisk skådespelare som spelar en framträdande roll som gangster i serien. Serien är skriven av en fd. polis David Simon och serien var en av Barack Obamas favoriter. Serien utspelar sig i Baltimore och speglar livet i utanförsområdet i södra Baltimore, det är mycket våld och skjutningar men man får en inblick i ett annat liv. Man kan också se serien bara på grund av Idris Elba…..

Nu har det mörknat utanför och man ser bara fyren vid Sandskär, stjärnhimmeln och fotogenlamporna utanför de stora fönstren i Andersstugan, en bättre kväll i September.

Rosa kvällar i September
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram