Idag reste vi upp till kompisarnas fina sommarhus i Bergslagen. Vi skulle tillbringa en dag med att hjälpa till att måla sommarhuset ett verandatak och ett andra lager färg på ytterväggarna. Att jobba tillsammans är ett underskattat sätt att umgås, vi fick en fin dag i härligt septemberväder med både målning och god mat.
Här blir det grått på taket över terrassen.

Helen och jag målade en hel långsida bra där Helen!

2013 brann våra kompisars dåvarande sommarstuga upp i den stora branden. Fortfarande kan man se spår från branden även om det har gått 8 år. Här på andra sidan viken från sommarstugan sett stod en tät granskog som brann upp i ett nafs. Men det är roligt att se det nya sommarhuset växa fram och följa med i kompisarnas resa att färdigställa det nya sommarhuset, det kommer att bli så fint när det är klart.

Nu blir det hamburgare från Hamburgeriet framför en brasa i öppna spisen, att elda i öppna spisen är en av de bästa sakerna med hösten.

Måla med kompisar
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram