Belysningen är kanske det viktigaste när det kommer till inredning. Titta här i vardagsrummet i Gamstugan på Ön så förstår ni vad jag menar. Vid den här tiden på året när dagarna blir kortare så märks det hur viktigt det är med varierande ljussättning. Vardagsrummet med bara 1 belysningspunkt.

Här har ytterligare 5 lampor/ljus lagts till och se så inbjudan och mysigt rummet blir. Lampa på väggen är viktig, lampa till möbeln (exempelvis läslampa till rottingfåtöljen). Allmän belysningen saknas här men det vägs upp av fler vägglampor som fotogenlampan mellan fönstren på vänster sida. Dekorationslampan, den på stolen och ljuset på bordet. Det är viktigt att belysningen är på olika höjder, dåblir rummet belyst likt en vågrörelse och rummet blir mer levande. Undvik ljussättning i samma nivå.

Satsa på belysningen och lägg mindre vikt på att köpa nya kuddfodral och pläder. Gör din hemläxa och se till att skaffa dig rätt belysning till rummet.

Belysning, före och efter
Märkt på:            

2 reaktion på “Belysning, före och efter

 • 2021-09-17 kl. 08:25
  Permalänk

  Ja det är viktigt med belysning. Men kuddar och plädar gör också mycket för myset och tycker jag. Lätt att variera efter årstid med en lugn bas. Det gillar jag som tycker om variation.
  Allt gott!
  Annika

  • 2021-09-18 kl. 08:13
   Permalänk

   Hej Annika

   Håller med kuddar och plädar är viktigt för myset mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram