Nordsjös färg för 2022 heter Bright skies och är en perfekt blå färg. Det här kan man läsa på Nordsjös hemsida:
Under de senaste 18 månaderna har våra liv vänts upp och ner, men vi har också fått tid att tänka över hur vi lever våra liv och omvärdera det som verkligen är viktigt. I samband med vår trendprognos diskuterade vi hur hemmets roll har förändrats, hur vital naturen är i våra liv, hur kreativitet och konst har gett oss trygghet och inspiration under restriktionerna, samt hur viktigt det är att ta till sig nya idéer och åsikter i takt med att vi försöker förändra världen till det bättre.  Dessa diskussioner ledde oss fram till ett tema för Nordsjö Årets färg 2022 – en frisk fläkt – samt till själva kulören, som omfattar det vi kommer att behöva få ut av våra hem under år 2022. Bright Skies™ är en lätt och luftig blå kulör, en färg som känns livfull, optimistisk och bra för själen. Det är dessutom en kulör som kan öppna upp våra hem och ge dem nytt liv.

Man skulle kunna tro att Nordjö Färg hade tagit fram färgen tillsammans med mig.
Det är precis den här färgen jag har strävat efter när jag inrett sommarhuset.
Köket med gardiner, stänkskydd, trasmattor alla i en färg nära Brigth Skies

Sovrum med gardiner, sänggavel, lakan och trasmatta i en blå färg nära Nordsjös Bright Skies.

Medan jag har accessoarer i blått så har Nordsjö färg tagit ett steg längre och har färgen på väggarna, se här vad snyggt.

Läs mer om årets färg här.

Årets färg, skulle kunna tro att jag hade ett finger med i spelet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram