Det blev en arbetshelg med både reparation av en styck balkong och så har jag jobbat övertid på mitt riktiga jobb, Men något som vi inte tummar på är våra långa söndagsfrukostar. Men vi gick upp tidigt idag och lade ytterliggare ett lager med cement på balkongen. Men när det var gjort blev det en lång härlig söndagsfrukost med hela familjen. Och frukosten äts på vardagsporslinet Swedish Grace, porslinet 18 år på nacken och håller fortfarande stilen. Jag har köpt till små och stora skålar samt några små tallrikarna. Min ursprungliga färg finns inte kvar så jag har valt isblått och vitt när jag kompletterat porslinet.

Och att servera frukosten på en skärbrädor i trä och ett tänt levande ljus är trevligt.

Här i fönstret planerar jag en växtgardin, vi får se hur det går jag har ju inte sådär väldigt gröna fingrar.

Nu när vi spenderar mer tid inomhus är en lugnande oas precis vad vi alla efterfrågar för att ladda om batterierna på riktigt. Växter har integrerats i heminredningen under en längre tid, men på sistone har växtgardinerna fått sig ett rejält uppsving. Med en snygg växtgardin adderar du en harmonisk känsla och får samtidigt en vacker inredningsdetalj med naturen i fokus. Det allra bästa? Det är inte svårt att skapa en själv. Se till att växtgardinen speglar dig och ditt hem. Välj en växt som du tycker extra mycket om, för när det kommer till växtgardiner är utbudet stort. Klängväxter är inte helt oväntat nyckelordet, men variationerna är många. Jag har valt en gullranka och den har redan fått en nytt skott och det är väl ett bra tecken? Jag har satt upp ett snöre som jag hoppas att gullrankan vill klättra på.

Finns det något som slår en lång söndagsfrukost?
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram