I somras läste jag på facebook att Marianne Wartoft sökte vackra dörrar att fotografer i Västerås. Hon måste fått många tips för de 16 dörrarna hon hittade blev ett print som jag bara var tvungen att köpa.

Dörrarna är fotograferade på :
Bondtorget 4,
Norra Källgatan 29,
Stora Gatan 75,
Engelbrektsgatan 6,
Tullhuset, Stora Gatan 69,
Hahrska Palazet,
Trefasgatan 4,
Vasagatan 37,
Kristinagatan 8,
Kopparlundsvägen 3,
Floragatan 13,
Västra Kyrkogatan 5,
Vasagatan 28,
Skepparbacksskolan

Jag gillar inredningsdetaljer som har en lokal förankring, som printet till höger med vägnamn från Västerås eller den fina Keramikvasen av Vera Haij från min hemby Dals Långed.

Mollys favoritplats är här vid fönstret så hon kan kolla vad som händer på gatan utanför. Är det någon hund som hon gillar som går förbi gnäller hon och om det är en hund som hon inte gillar då får man veta det, loud and clear….

Imorgon skall jag bjuda kollegorna på lunch, jag har inte träffat dem IRL sedan vi red på islandshästar på morsdag så nu är det verkligen dags.

Ett nytt print till väggen
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram