Ja precis så kändes det idag när jag bjöd mina kollegor på lunch. Det var så kul för de har aldrig varit hemma hos mig förut och efter lunchen blev det en rundtur i huset. Jag blir hemmablind och det var så kul att se huset ur mina kollegors ögon. Jag vet att inte alla är så förtjusta i 60-tals inredningen men kollegorna verkade verkligen gilla stilen. De lade märke till alla detaljer som vattenkokare och brödrost i vintage kollektionen från Smeg, de gillade vårt stora badrum som de trodde var original så där kände jag mig extra stolt, jag vill ju att våra renoveringar skall följa husets stil. Och köket fick mycket ahhhh och ohhhh, så kul då mycket i köket är original som köksluckor, stommar, och den rostfria diskbänken, sedan har vi ju smygit in lite nymodigheter som fläkt,diskmaskin,spis och härliga bänksivor med virrvarr-mönster. Jag blev nykär i mitt hem igen…. Och inför lunchbesöket bytte jag ut den vissna krysantemumbollen vid huvudentren mot en Solhatt.

Och efter lunchen hade vi kontorsmöte och sedan packade jag ihop datorn och åkte ut till Ön för att se om grävlingen grävt upp hela gräsmattan och om robotgräsklipparen hade kört fast någonstans. Inga spår efter någon grävling och gräsklipparen verkar ha gjort sitt jobb, kanske med lite hjälp av våra härliga grannar som håller lite kolla på vår robot, tack…..

Visst blir man glad av solhatten, om det nu är det, men nu börjar det bli dags att köpa in lite lökar och gräva ned i trädgården. Jag kommer att satsa på tulpaner, tulpaner och tulpaner. I år har jag beställt Tulpan ‘Black & White’ 20st, Triumftulpan ‘Pretty Princess’ 10st och Liljetulpan ‘Elegant Lady’ 7st från odla.nu.

Halv tolv hemma hos mig
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram