Jag har tjatat på Anders i säkert 3 veckor att vi skall ta upp bryggan, det är mycket skönare att göra det när det är varmt ute och i slutet av September början av Oktober så kan det bli riktiga höststormar som skulle kunna blåsa bort bryggan. Och det vore ju lite trist… Men vilken dag det blev, Anders passade på att ta en sista tur på SUP:en se här. Och sedan fick vi gjort så mycket…

Tvättat brygga och båt med högtryckstvätten, koppla loss flytbryggan och fästa den vid bojen och dra upp landgången. Jag torkade av alla utemöbler och ställde in dem i skjulet, rensade hängrännorna, sopade av gamstugan utvändigt från spindelväv och tvättade fönsterbrädorna, bar in ved och fixade lunch. Över 11000 steg blev det och nu känner jag mig sådär härligt trött som man gör efter en hel dag utomhus. Något vi inte behövde göra var att klippa gräset för robotklipparen uppför sig just nu riktigt bra.

Åsadäcket rensat från möbler och löven bortsopade. Mycket fjärilar runt blommorna idag, jag måste säga det igen, vilken härlig dag…

Nu blir det oxfile framför öppna brasan och Park and Recreation, roligaste serien om ni frågar mig.

Äntligen, så som jag tjatat
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram