Hej hela familjen har ni lust att följa med till detta drömboende som jag just hittade på AirBnB. Skall vi boka i Juni?
Arismari Luxury Villas ligger vid havet i Porto Roma med utsikt över den stigande solen och det azurblå, och erbjuder mer än bara ett semesterhus.

Zakynthos  är en grekisk ö i Joniska havet, en av de joniska öarna utanför Greklands västkust, med omkring 40 000 invånare och en yta på 407 km². Ön exporterar korinter, oliver och vindruvor. Zakynthos består av berg klädda med pinje och på sydkusten finns det fina sandstränder. En av de mer populära sandstränderna är Navagio (bilden) som endast kan nås via båt.

4 sovrum 8 sängar när åker vi?

En svår jordbävning drabbade ön 1953 då stora delar av Zakynthos stad lades i ruiner. Då förstördes dessvärre många av stadens byggnader i klassisk venetiansk stil. Staden är sedan dess återuppbyggd. Venetianerna gav Zakynthos smeknamnet “Orientens blomma” på grund av öns skönhet. 

Här är länken till detta underbara ställe.

Drömstället på Ön Zakhyntoz i Grekland
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram