Phu det var på gränsen, vilken vecka man blir matt…. Men nästa vecka blir värre hur är det möjligt tänker jag men det får gå helt enkelt. Måste jobba i helgen men nu, just nu har jag tänt ljus i mina fina Cobra ljusstakar en eld i öppna spisen och och trycket över bröstet avtar sakta men säkert, andas…

Och att få tagga ner med middag framför öppna brasan med Anders och Ola och Park and Recreation kan det bli bättre en fredagskväll?

Det gäller att ta var på de stunderna då man kan varva ned. I helgen skall vi ta ta in bryggan och ta upp båten och lägga ut torrbollarna och ta hem robotgräsklipparen.
Det skall bli skönt att stänga stugan, i år har jag tillbringat så mycket tid där ute i sommarhuset, säsongen startade 1:a April se här. Sedan har det nog blivit ett besök varje vecka tills nu så om jag skall uppskatta dagar tillbringade i sommarhuset så. 27 veckor a 3 dagar per vecka blir 81 dagar och det är nog ett nytt rekord.

Fredag
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram