Ni vet hur det är när man flyttar, bara några få grejor kvar det fixar vi snabbt. Precis så är det att stänga sommarhuset, bara att köra runt bryggan till vinterförvaring vid solbryggan och ta upp bojen och båten så är vi klara, men det var visst lite mer som skulle fixas:
Ta in uteköket, solstolarna, parasollfoten, eldfatet, kajakerna, roddbåten, båtrampen montera loss duschblandaren, fylla frostvätska i toaletterna och handfaten, montera loss laddstationen till robotgräsklipparen, tömmat kylskåpet, ta av lakanen, lägga täcken och kuddar i plastbackar….
Men däremellan hann vi med att prata med trevliga ö-grannar och fika på trappen.

Och även om det var varmt och skönt i solen på trappen var det väldigt guppigt när vi körde runt bryggan till vinterförvaringen, 8 sekundmeter nordan det är kallt i oktober. Så nu hettar kinderna när jag sitter framför brasan med ett glas vin hemma i stan.

Torrbollar, inte Anders dock…

Adjö kära små hus vi ses i April

Nu blir det Pizza från bästa Pizzerian i stan, Pulsinella. Och då blir det en Bella eller en Manzo kan rekommenderas.

Tid att säga au revoir, vi ses igen
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram