När jag kommit igenom det värsta på denna tuffa jobbperiod skall jag börja planera för höstens projekt här hemma. Det har ju blivit några projekt under de höstar jag bott här i Villa Ormberget. Hösten 2014 gjorde vi om Studion, se här. Vi målade golv, väggar och dolde en vägg med tyg, rummet blev Hannas och det fungerade som en liten lägenhet med både sänghörna och sittgrupp där Hanna kunde bjuda hem kompisar och ha sin egen vrå att hänga i. Nu står det tomt för det mesta men man vill ju ha rummet kvar för att ungdomarna alltid skall känna sig välkomna att hälsa på.

Och den där sänggaveln är ett annat litet projekt jag gjorde se här.
Och i andra änden av korridoren har vi lilla TV-hörnan med de fina vägghyllorna som jag och Anders fixade till 2017 se här, och som jag fortfarande är väldigt nöjd med.

Förra höstens projekt var hemmakontoret, och det var tur att man ordnade ett trevligt kontor för det verkar som om att jobba hemmifrån kommer att forsätta, åtminstone några dagar i veckan.

Höstens projekt tål att tänka på det finns många saker jag skulle vilja ta tag i, panelvägg, inbyggd bokhylla, belysning i trädgård eller runt huset, ja det finns mycket att lägga sin tid på.

Att tycka om sitt hem
Märkt på:

2 reaktion på “Att tycka om sitt hem

 • 2021-10-27 kl. 19:51
  Permalänk

  Alltid kul att se före och efter bilder! Så fint ni gjort! Ja viktigt att tycka om sitt hem oavsett hur man bor och tycke och smak är olika. Särskilt tycker jag om mitt hem när det vi varit duktiga och städat och bäddat rent 🙂
  Ha det gott!
  Annika

  • 2021-10-28 kl. 19:23
   Permalänk

   Ja tycke och smak är verkligen olika 😀. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram