Idag blev det en härlig sovmorgon, jag gick ut med Molly en tur innan klockan åtta men sedan gick jag och lade mig igen, lyx. När jag vaknade var klockan halv elva och efter en bättre frukost tog jag itu med lilla trädgården. Som ni ser en del löv från vår kära björk.

Ett bra sätt att få upp löven snabbt och smidigt är att använda gräsuppsamlaren på gräsklipparen då får man klippt och samlar upp löven på samma gång. Det går två fulla uppsamlare per plastsäck. Nu skall jag bara vänta på att de sista löven faller och så skall jag finkratta gräsmattan. Imorgon skall köpa lökar och plantera ut, lökarna jag beställde på nätet planterade jag ute i sommarhuset.

Rosorna blommar och får nya knoppar.

Även om det snart är November så levererar trädgården fortfarande, titta bara på vårt japanska lönn.

Hur fint är det med grön mossa mellan skifferskivorna ger ett mjukt intryck.

Det är så skönt att vara ute i trädgården och jobba med kroppen, varje gång jag lyfter något passar jag på att göra en squat på så sätt tränar jag benen och lyfter på rätt sätt win, win. Molly är så rolig hon älskar att vara med mig ute i trädgården och gömma sin boll i lövhögarna, se här. Hur gulligt eller hur?

Hur gör jag för att få bort höstlöven?
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram