TGIF, nu har jag jobbat så hårt 2,5 månad med så mycket press både tidspress och psykisk press. Och så den här veckan när mjukvaran skulle testas skarpt på tåget och allt bara funkar med en gång….. Luften bara går ur en och jag tog en tidig fredag. Jag har fått så mycket fin feedback från testteamet i London att jag blir helt överväldigad, man är inte van vid beröm i mitt jobb så det är bara att suga åt sig. Men än är inte all mjukvaran implementerad så det blir några veckor till med mycket jobb innan jag är helt klar, men just nu känns det så bra och jag skall njuta av stunden och ägna helgen åt trädgårdsarbete i lilla trädgården i stan kratta löv, plocka in pelargonierna ställa in utemöblerna och så skall jag gå en lång PW för det har jag försummat under den här intensiva jobbperioden.
Och det enda pyntet för Halloween blir min lilla plastpumpa från Pittsburgh, det blir inte mer än så.

Men nu blir det kebabtallrik med en kall öl det är jag värd.

Det blir inte mer än så…
Märkt på:                    

2 reaktion på “Det blir inte mer än så…

 • 2021-11-01 kl. 15:18
  Permalänk

  Du är fantastisk! Bra jobbat ♥️

  • 2021-11-02 kl. 01:52
   Permalänk

   Tack sötnos ❤️❤️❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram