I måndags skrev jag ett inlägg om att jag var värd en belöning efter att ha jobbat så hårt i höst, se här. Jag skrev också att jag hade beställt en grej från mitt collage med vinterprylar som jag hade satt ihop. Igår var jag och hämtade den på posten och den motsvarade verkligen mina förväntningar, skaljackan WS Leeward.

Här har jag jackan tillsammans med skidbyxor, gamla från Swix, mössa från fjällräven och mina älskade Uggs som har hängt med i många år nu. Jackan som är en smidig skaljacka som går ner över rumpan och har en lös passform så man kan ha en varm tröja under. Den här jackan är nästan en åretrunt jacka, i och med att den är så pass smidig och tunn, jag har tänkt att använda den när jag åker långfärdsskridskor, längdskidåkning och vandrar.

När det är kallare ut så har jag ju min fina dunjacka se här, som jag köpte förra vintern. Då förra vintern velade jag mellan en skaljacka och en dunjacka, nu har jag båda så nu kan vintern komma jag är förberedd.

Romme februari förra året.

Idag köpte jag en kalkon så nu kan vi fira Thanksgiving med ö-kompisarna som vi vill umgås med även utanför ö-livet. Och så har jag satt ihop en playlist för Novent, här, och ikväll blir det brasa, tända ljus och njut för att det är helg och att jag fått gjort så mycket på jobbet den här veckan, klapp på huvudet.

Min belöning har kommit.
Märkt på:                

2 reaktion på “Min belöning har kommit.

 • 2021-11-10 kl. 09:45
  Permalänk

  Superfin och användbar jacka året om! Har två Power Houdi den äldsta är fortfarande så fin.
  Älsklingsplagg året om.
  Ha det gott!
  Annika

  • 2021-11-10 kl. 15:18
   Permalänk

   Jag kommer att använda den ofta känns det som. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram