Det gäller att passa på att njuta av solen när den visar sig i November och idag var det klarblå himmel och lite frost i gräset så vad passade bättre än att ta en promenad. Och eftersom Anders är i Norge så fick jag sällskap av Hanna som är hemma på blixtvisit. Vi gick utmed Svartån upp mot Vallby friluftsmuseum som ligger varckert på en sluttning ner mot Svartån, jag släpade med mig kameran med mitt favoritobjektiv för att eventuellt ta lite bilder. Hanna ställer tålmodigt upp, och posar snällt samt ger tips på bra ställen att fota på, när jag kämpar med att ställa in kameran, hitta rätt vinkel och rätt ljus.

Och nu skall Hanna Ola och jag cykla ner på stan och äta lunch på Mocca Deli innan Hanna tar med sig Molly och åker tillbaka till Örebro.

Porträttfotografering på en lördag
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram