Igår när vi var på stan delade Västerås stad ut gratis stearinljus av bästa sort, efter frukosten putsade jag mina fina mässingstakar. Jag plockade in lite grönt från trädgården, idegran och mossa, och planterade med hjälp av lite oasis mossan och granen i mina söta höganäskrukor och ljusen i de nyputsade ljusstakarna. Av allt detta plus några ljusslingor fick det bli ett litet noventstilleben på soffbordet i vardagsrummet.

Jag trotsade vädret och tog på mig regnkläder och tog en lång PW på 8 kilometer, det finns inget skönare än att gå en lång promenad i riktigt ruskväder och komma hem och ta ett varmt bad och det var exakt vad jag unnade mig idag. Jag är så glad att vi installerade ett badkar när vi gjorde om badrummet jag använder det flitigt under höst/vintersäsongen U.N.D.E.R.B.A.R.T att ha ett eget litet spa här hemma.

Och när Anders är i Norge passar jag på att ta över tvättstugan, som på senaste åren blivit Anders domän, för att tvätta överdrag till bäddmadrasser, täcken och kuddar.
Kuddar skall tvättas 2-3 gånger per år och täcken 1 gång per år, något som jag fuskar lite men nu blir det rent och fräscht i alla sängar.
Och så blir det några timmar med jobb den här helgen också….

Sätta noventstämmningen med ljus, mossa, idegran och höganäskrukor
Märkt på:                    

2 reaktion på “Sätta noventstämmningen med ljus, mossa, idegran och höganäskrukor

 • 2021-11-08 kl. 19:49
  Permalänk

  Så många vackra ljus som lyser upp i mörkret :)! Mvh Annika

  • 2021-11-10 kl. 15:19
   Permalänk

   Härligt med levande ljus ❤️. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram