På söndag är det fars dag, då bjuder vi honom på den godaste frukosten och hans favoriträtt, sätter fram tofflorna och bjuder honom på en drink framför brasan. Och såklart köper vi någon liten present till honom. Här har jag valt ut lite snygga saker som skulle passa barnens pappa perfekt.

Skjorta från Stenströms
Gant lammullströja med dragkedja
Brun Rock J Lindberg
Björn Borg Boxer kalsonger
Strumpor Polo Ralph Lauren
Mössa Parajumper
Bälte Boss Business
Handskar Gant
Solglasögon Ray Ban
Halsduk i merino ull från Polo Raph Lauren
Kängor Gants Footwear
Neccessär Tiger Of Sweden

Det här kan man läsa på Wikipedia: Fars dag firades första gången den 19 juni 1910 i Spokane, staten Washington. Seden kom till Sverige 1931 och dagen firades till en början i juni även i övriga Norden. Idén vann dock inte lika stor spridning som Mors dag, och därför tillsattes 1949 på initiativ av det nordiska handelssamfundet en kommitté som fick i uppgift att sprida kännedom om dagen. Tidpunkten för Fars dag senarelades till november för att ligga bättre i förhållande till Mors dag. Fars dag infaller därför numera i de nordiska länderna (utom Danmark) och i Estland på andra söndagen i november. Det var dock först på 1970-talet, när man alltmer började betona faderns roll i familjen, som dagen fick en större popularitet.

Tips på presenter till farsdag
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram