På senare tid har jag sett så mycket häftig indirekt belysning i tak med speciella lister och ledlister eller ledtape. I köket har det funnits länge under kökskåpen men nu börjar det sprida sig till vardagsrum, sovrum, badrum och trappor. Jag har funderat på att uppdatera vår tråkiga bokhylla med ledljus eller helt enkelt få en snickare att bygga en ny platsbyggd bokhylla, men jag har inte hittat någon bra lösning än på bygget, Pianot tar för mycket plats…. Men så kom jag att tänka på att vi har ju våra fina kornischer de kan man använda för att skapa indirekt ljus med en enkel ljusslinga, sagt och gjort…

Kanske lite ojämt ljus men jag gillar det, skall köpa en ljuskabel och fästa på baksidan av kornischen så att det blir jämnare, ett enkelt och lättfixat projekt.

Och här vid vår lilla bibliotekshörna fick det också bli en liten ljusslinga, mysigt va?

Så det går lite trögt med att hitta på ett projekt den här hösten men jag har kommit på ett litet projekt, att klä om pianopallen. Jag tror faktiskt att jag har kvar lite tyg från när jag klädde om matstolarna det kommer att bli superfint, matchi, matchi och det gillar jag…

Jag fick en ide, belysning i vardagsrummet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram