Vissa möbler är lättare att klä om än andra och pianopallen var en sådan möbel. Bara att mäta, klippa och fästa med häftpistolen så var det klart.

Men mina matstolar var lite mer pyssel med, där spände jag om sadelgjorden för den var lite utsitten och man satt som i en liten grop. Själva sittsen var ganska enkel att klä om men ryggstödet det var vääääldigt pilligt men det blev bra till slut. Och jag är fortfarande så nöjd med tyget…

Men dynorna till rottingfåtöljerna visade sig vara avtagbara och det var bara att kasta in dem i tvättmaskinen och så var de som nya igen. Bra kvalitet på de stolarna måste jag säga.

Måste säga att jag är nöjd med mig själv som fått så mycket gjort i helgen, ofta har jag storslagna planer men så blir inget gjort men den här helgen var jag verkligen effektiv. Jag hann också hjälpa Ola att damma och våttorka hans rum, det är viktigt att det är dammfritt det blir torrt ute när man har atopiska eksem och i år är det värre än vanligt, så då gör man allt för att hjälpa till för att lindra och dämpa eksemen, luftfuktare, allergimedicing histamin, cortisonsalva, locobase….

Idag blev det 10000 steg och nu skall jag titta klart på en fruktansvärt sorglig seria “Maid” som jag känner på mig att den inte kommer att ha en happy ending. Egentligen tycker jag inte om sådana här filmer men kan inte sluta titta. Jag rapporterar om slutet imorgon….

Lajva möbeltapetserare
Märkt på:                            
Facebook
LinkedIn
Instagram