Det visar sig att det är mest populärt här på Åsas Blogg att visa mer av den normala vardagen, så det mest besökta inlägget 2021:

När man haft en skitdag så….

Detta inlägg skrevs under den mest intensiva jobbperiod under hösten och jag tröstade mig med ett av de godaste pastarätterna, Salsicciapasta.

På andra plats kom ett vackert torp på Hemnet, Vilket underbart torp…. Torpet i Vikingstad utanför Linköping som har renoverats med fingertoppskänsla och behållit husets stil och ålder, det gillar jag.

På tredje plats kom ett inlägg från mina försök att plantera luktärtor som gick sådär kan man väl säga. Inlägget Dags att toppa luktärtorna på tredje plats:

Ja som sagt det är roligt att analysera vilka inlägg som blir mest besökta här på bloggen, jag tror att sökorden, skitdag, torp och luktärtor var saker som folk googlade under 2021 och det ledde många till min blogg, det gäller att välja sina sökord och taggar med omsorg om man vill ha en stor blogg. Jag har ju ingen stor blogg men jag jag jobbar på att få mer trafik till Åsas Blogg. Jag får ju förfrågan om samarbeten med jämna mellanrum men som månskensbloggare har jag haft svårt att göra några samarbeten under hösten då mitt “riktiga” jobb har tagit upp all min tid. Nu hoppas jag att min jobbsituation kommer att bli lite mer normal efter jul och att jag hinner göra lite roliga samarbeten här på Asas Blogg. Mitt mål med bloggen är ju inte att tjäna pengar i första hand utan mer att ha bloggen som en dagbok över främst inredning här på Villa Ormberget och i husen på Ön, det är så roligt att kunna gå tillbaka på bloggen och minnas vad man gjorde vid den här tiden för 10, 11 år sedan.
Men nu är vi på väg till Norge, inresa anmäld, covidpasset uppdaterat, Molly avmaskad, vi måste testa oss på
gränsen, håll tummarna för att det inte är kö.
Nästa inlägg kommer från Norge om allt går som det skall :-), ha det!

De 3 mest besökta inläggen under 2021
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram