För mig var 2021 ett helt OK år trots allt, en härlig vinter, även om den var kort, med långfärdsskridskoåkning på Mälaren och slalom i Romme. Vi öppnade sommarhuset 1:a april och firade påsken på Strömskär för andra året i rad. Vi hälsade på mamma i juni och i Juli kom hon och hälsade på oss i sommarhuset. Semestern tillbringade vi som vanligt mest i sommarhuset men vi tog också en tur till Stockholm och gränsen till Norge öppnades för dubbelvaccinerade. Vi åkte till Svärmor i Norge, besökte fjällhuset och vandrade i fjällen några dagar. Sedan följde en tuff arbetshöst som verkligen tog musten ur mig, men den slutade bra med mycket bra feedback från projektet jag jobbar med.
November som brukar vara en lång och seg månad bjöd på sol och månaden försvann i ett nafs och plötsligt var det december. Vi gjorde grynkorv hos mamma med mina syskon och respektive helgen före jul. Vi firade en hejdundrande jul i Anders barndomshem Roland med farmor Berit, Anders bröder + respektive och kusiner.

I januari klädde jag om köksstolarna

Februari var härligt vintrig och vi sov över i sommarhuset, åkte långfärdsskridskor på Mälaren och slalom i Romme.

Jag jobbade hemmifrån hela vintern, våren och sommaren, så här klädde jag mig för hemmakontoret, loungewear.

I April öppnade vi sommarhuset, vi firade påsken på Strömskär för andra året i rad.
Ola fick jobb på Systembolaget, bra gjort mitt under pandemin.
Första övernattningen.

I maj blev det mycket hemmakontor från sommarhuset.

I juni är det mycket som skall firas, 6.e juni, Ola 25 år och midsommar. En trevlig månad helt enkelt.
Jag blev med robotgräsklippare, något som skulle visa sig ta mer tid än jag tänkt mig….

Juli, semestermånaden som tillbringades på Strömskär med besök av både min och Anders mamma. Vi gjorde små utflykter till Hälleskogsbrännan, Stockholm, kajaking, mycket träning på nya SUPen och räkfrossa med bästa ö-grannarna.

I Augusti öppnade gränsen till Norge och vi åkte och hälsade på svärmor Berit och tillbringade några fina dagar i fjällhuset med vandring och bärplockning. Det var ett hjortron-år i år.

I september fick vi några fina kvällar vid sommarhuset som den här rosa kvällen den 8:e september.

I oktober stängde vi sommarhuset för säsongen.

I november körde jag på med 100% Novent. Solen lyste ofta och jag jobbade hårt mot min dead line i slutet av månaden. Jag lyckades att hålla tidplanen och testerna på tåget var en succe. Det är kul att jobba hårt i perioder när det blir så bra resultat.

Under december reste vi till mamma och gjorde grynkorv tillsammans med mina syskon med respektive. Julen firades i Norge med Norska släkten.

Nu ser jag fram mot 2022, jag har inga nyårslöften men jag hoppas vi kan kunna resa mer under 2022 och att vi slipper att arbeta så mycket hemifrån.
Några projekt planerar jag både här hemma i Villa Ormberget och ute på Ön under nästa år. Här hemma blir det nya fönster och yttervägg vid vardagsrummet, nytt tak över vardagsrummet i sommarhuset skall vi byta ut dålig panel på gamhuset och måla.
Nu doftar det saffransoppa från köket, got to go…

#MITT2021
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram