Vi firade nyår med våra resekompisar och det var verkligen supertrevligt, god mat, trevligt sällskap och inte så många raketer. När man är hundägare är just raketerna eller just frånvaron av dem viktigt. Molly fick lugnande och klarade kvällen bra, i år köpte vi några tabletter som fungerade bra och inte var riktigt så starka som det lugnande medlet som vi brukar ge henne. Jag var nykter och agerade chaufför, så skönt dagen efter, nyårsdagen, som är min födelsedag. Jag sov till HALV TOLV, alltså 11.30 när hände det sist, då kom Hanna från Örebro där hon firat nyår. Vi gick en promenad och efter det åt vi goda Subs och med kaffe och goda bullar framför brasan och jag fick fina presenter. Alla var nog lite trötta så vi slappade lite, Anders läste en julklappsbok i läshörnan, Hanna somnade i soffan, Ola gick omkring i morgonrocken och jag bara njöt av lugnet.

Sedan var det dags att klä upp sig och bege oss till en nyårsdagsfest med goda vänner med mer födelsedagsfirande.

Mer om mina fina födelsedagspresenter kommer i nästa inlägg.

Nyårsfest, nyårsdagsfest och födelsedag
Märkt på:            

2 reaktion på “Nyårsfest, nyårsdagsfest och födelsedag

 • 2022-01-05 kl. 17:15
  Permalänk

  ❤🥂🍾🥂🎉❤🙏🙏🙏😘

  • 2022-01-12 kl. 14:40
   Permalänk

   Tack för en underbar nyårsafton med fantastisk mat .

   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram