Tack alla som gjorde min födelsedag till en härlig dag. Vi firade en gång framför brasan med lilla familjen, av Ola fick jag en 12 årig Whisky, av Hanna en ask med produkter från Ritual som du kan smörja in dig med och som skall hjälpa dig att sova bättre. Av Anders fick jag en ryggsäck från Haglöfs med plats för en laptop, och min kamera plus kameraobjektiven, av Molly fick jag en knivslip till stugan och av mamsen fick jag fina te-koppar från Swedish grace i färgen is.

Tenba BYOB 9 Camera Insert passar perfekt i Haglöfs ryggsäcken.

Och inte nog med att vi firade min födelsedag hemma vi var också bjudna till våra kära kompisar på nyårsdagsfest och där blev jag firad igen med sång och fina presenter.
En häftig tändsticksask med kända solstickan loggan på, den får stå här i stringhyllan i köket.

Inte nog med det jag fick också en ljusstake/vas från Sagaform.

En perfekt födelsedag precis i min smak, tack familj och vänner för att ni ordnade så fint.

Fina presenter på min födelsedag
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram