Idag var det en riktigt fluffig och vacker vinterdag.
Snöflingorna singlade sakta genom luften så man behövde inte lägga på något snöfilter på instagram idag.
Bilderna är tagna från hemmakontoret.

Plogbilen brukar komma först efter några dagar men idag var den snabbt på plats,
fint plogade gator på Ormberget idag.

Jag lägger ner ganska mycket tid på min blogg och inför 2022 kommer jag att köra temamånader. Inget nyårslöfte, inga krav, men ett system som gör det lättare för mig att ha en sak i taget att fokusera på och lägga extra krut på och sen byta månad efter månad. Jag älskar ju listor och det här blir en typ av lista, när året är slut har jag förhoppningsvis skapat en bra helhet där jobb, familj, hobbies får utrymme och skapar en helhet. Jag tänker att temat får ta ca 10 inlägg per månad max.

Så här ser mina teman ut:
Januari – Städa/rensa/slänga
Februari – Hälsa/träning
Mars – Vintersport/fjällhuset
April – Vårstäda
Maj – Projekt sommarhuset
Juni – FIRA 6:e juni, midsommar, födelsedag, Hannas psykologutbildning
Juli – Bada/springa/paddla/SUP:a/resa
Augusti – Kläder/mode
September – Utforska/nyfikenhet/?
Oktober – Natur och kultur
November – Mat
December – Familj

Här är en mer detaljerad lista av Januari med temat Städa/rensa/slänga.
Imorgon skall jag bädda rent i alla sängar samt städa en låda.

Ja vi får se hur det går helt enkelt… Imorgon hoppas jag att vi kommer ut på Mälaren med långfärdsskridskorna, spännande att se om man har blivit vingligare i år än förra året. Hjälm och stavar är ett måste för mig, för stabiliteten.

En fluffig dag
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram