I födelsedagspresent fick jag en ryggsäck Haglöfs Corker 20 liters ryggsäck som har ett fack för laptopen och en smart sidopanelöppning som ger bra tillgång till och god översikt över innehållet. Robust boxkonstruktion hindrar packningen från att sjunka ihop. Till ryggsäcken köpte jag Tenba BYOB 10 Camera Insert som förvandla din favoritväska till en kameraväska. Perfekt skydd när du packar din utrustning i vanliga väskor med småfack med och utan dragkedja för förvaring av tillbehör. Det ingår en avtagbar axelrem så du kan använda den som kameraväska, en Mesh-ficka för vattenflaska samt skyddande avdelare för att hålla isär utrustningen.

Öppna sidopanelen.

Ställ ryggsäcken på sidan och du får en bra översikt över innehållet.
Laptopen till höger i ett eget fack, TENBA insert väskan till vänster.

TENBA insert väskan är ganska djup och man kan förvara två objektiv över varandra, jag tog bort ett fack för att skapa utrymme för kameran med objektivet.

Nu kan jag transportera min laptop och kamerautrustning säkert utan att behöva vara rädd för att skada utrustningen, den ligger säkert inbäddad mellan tjocka vadderade lager. Det blir bra när vi skall ut och resa eller när våren kommer och vi växlar mellan att bo i stan och ute på ön och åker fram och tillbaka med båten och bagaget skall lastas av och på .

Designa sin egen bloggryggsäck
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram