Nu går det åt mycket fuktkräm till kroppen, mitt favoritmärke är ACO (inget samarbete). Oftast smörjer jag in mig med en lätt parfymerad body lotion men under vinter är min kropp känslig mot parfym så då kör jag produkter som är parfymfria.

Där står produkterna på rad i badrumsfönstret, det är bra att ha de nära till hands efter dusch eller bad.
Man skall smörja hela kroppen inte bara där man är torr.
de blå flaskorna är parfymfria och de rosa är milt parfyrmerade.

Badkaret är guld värt under vinter jag badar säkert två gånger i veckan med några droppar badolja i vattnet, som en liten bebis….. Oljan hjälper mot den torra huden och att bada med olja är ett enkelt och skönt sätt att smörja in sig.

Till ansiktet har jag också ACO med en dagkräm en nattkräm och en kräm för nedansidan av ögat som man skall dutta in lite försiktigt. Ansiktskrämen från Eucerin använder jag direkt efter duschen.

Och nu känner jag att det är dags för ett fotbad med lite fotsalt och några drag med fotfilen.

Vårt badrum som vi renoverade för 4 år sedan är fortfarande som en dröm att stiga in i. Det känns som om man bor på hotell när man stiger in här, rent och cleant från grejor som ligger och dräller vi har dold förvaring både i badrumsskåpet och linneskåpet. I linneskåpet som också har golvvärme finns förutom allt vårt linne och handdukar också stora handdukar som används och skall torka. De små handdukarna hänger på kortsidan av badrumsskåpet så de syns inte när man stiger in i badrummet.
Vad jag skulle kunna tänka mig i badrummet är att montera in en snygg handdukstork på väggen och några snygga glashyllor över badkaret där man kan förvara badsalt och badolja men annars är jag så nöjd med hur badrummet blev. Se här och här hur vi tänkte när vi renoverade badrummet.

På tema-schemat stod det att torka rent kylskåpet och det gjorde jag igår.

Ganska utplockat i kylskåpet då Anders gjorde en storrensning häromdagen och slängde saker som gått ut på datumet. Men har man en rulle snus då klara man sig, eller hur….

På torsdag är det tjugondagknut och då åker julen ut.

Din kropp vill ha mycket fukt i Januari
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram