Surfade in på husverkets hemsidan och de har verkligen fina fritidshus, titta bara på detta Klassiskt 70, visst vore det fint på på våran sjötomt på Ön?
Falsat plåttak med stående svart panel, stora fönster med spröjs, stora sociala umgängesytor samt en invändiga takhöjd 3,7 meter .

Det finns 6 olika planlösningar, nedanstående är den jag gillar bäst, 2 sovrum ett stort badrum , ingång från baksidan med en hall med inbyggd förvaring, fönster utmed hela framsidan precis som vi har idag. Mycket förvaring vilket vi saknar idag.

Jag har plockat ned allt julpynt idag det är ju trots allt tjugondagknut och att vi hade hemmastäd idag känns helt perfekt. I år hade jag inte så mycket pynt uppe eftersom vi firade julen i Norge, det var mest adventssaker som stjärnor,adventsstakar, kransar, pepparkakshus och lite torkade apelsinskivor. Men nu ligger det fint packat i jullådorna i kattvinden i studion. Julslingorna utomhus åker ned på lördag det är lättare att plocka ned dem i dagsljus. Städa ut julen var den 6:e punkten av 18 på temat rensa/städa/slänga för Januari månad, på lördag står det städa/rensa en garderob i 30 minuter och plantera en blomma. Idag kom årets luktärtsfrön, jag skall se om jag kan förså lite bättre i år än förra året. Jag har beställt Spencer Anniversary rosa, Spencer Swan lake vita och Mammorth lila i olika nyanser. Fast det är ju ett tag innan de skall i jorden, april-maj står det på påsen så jag får nog vänta lite.

Att drömma är gratis
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram