Jag använder inte någon väska nu för tiden, har liksom tröttnat på hela den här väsktrenden. Kan det vara på grund av pandemin, att vi inte har någonstans att bära med oss våra ägodelar, och heller inte någon anledning att bära en väska till våra bekväma kläder som vi går omkring i här hemma. Därför placerades väskorna på en hylla där de har stått och samlat damm i väntan på bättre tider. Men jag tror inte det är hela sanningen jag tror att den värsta väsktrenden har peakat för den här gången, kommer ni ihåg för några år sedan när 15 åriga tjejer köpte designerväskor för 20 000 kronor och mer, crazy.

Idag stod det rensa mina väskor på rensa/städa/släng som är Januaris tema.
Här är mina väskor som behöver en rensning.Day Gweneth shopping bag som jag använder för lättare packning då jag åker till sommarhuset.
Kipling Gabbie Shoulder Messenger Bag som nog är mest mig av alla mina väskor. Jag använder den eller min Abigal till vardags.
Abigail By Malene Birger som jag köpte för 5 år sedan.
Fjällräven ryggsäck Nr 21 som jag använder till att packa fika vid utflykter i skogen.
The Bridge väskan i läder som jag köpte tidigt 90-tal och som jag inte vill göra mig av med.

I år verkar väsktrenden vara:
Den stora väskan
Stråväskan
Den färgglada väskan

Men jag kommer inte att köpa någon ny väska på ett tag, min Gabbie matchar min stil och personlighet bäst Jag älskar messenger väskor
som är ett alternativ till ryggsäcken och som är lätta att bära med sig i kross över bröstet när man cyklar till jobbet eller när man bara skall gå en sväng på stan.
Men nu skall väskorna rensas.

Mina väskor
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram