Jag hade gett upp på frösådden av jätteverbenan som jag gjorde för 7 dagar sedan. Sålådan står på kontoret och jag tittar på planteringen flera gånger varje dag och inget händer så idag blev jag både förvånad och glad när jag såg några pyttesmå gröna skott som tittade upp ur jorden.

Vi trotsade blåsten efter en lång söndagsfrukost och gav oss ut på de isbelagda gatorna då är man extra glad för sina icebug. Men resten av dagen kommer jag att tillbringa i min favorithörna i Villa Ormberget. TV-hörnan på andra våningen.

Jag tittar på en ny serie “The Woman in the house across the street from the girl in the Window”, måste ju vara en av de längsta titlarna på en serie ever men den är väldigt spännande. Jag skall också skriva till en av takläggarna som gett offert på takomläggningen vad som ingår i offerten, jag har fått två olika offerter och det skiljer 20 000 kronor, offerten med det högsta priset är så proffsig och detaljerad och jag försökte pruta men det var helt kört. Offerten med det lägre priset är typ bara på 4 rader och om takbeslagen behöver läggas om så kommer det att bli en extra kostnad. Så nu skall jag försöka få offerten lite mer specifierad och bli av med osäkerheten med beslagen, önska mig lycka till. Och så skall jag skriva dagens blogg, den här, och förbereda morgondagens blogg som kommer att summera Januaritemat och beskriva nästa månads tema.

Jag älskar min TV-hörna, under helgerna när vi eldar i öppna spisen sitter vi i vardagsrummet men annars är det här platsen för mig.

Läs mer om hur vi uppdaterade TV-hörnan här.

Plötsligt händer det…
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram