I år kör jag ju månadstema här på bloggen, Januari – Städa/rensa/slänga-månaden är till ända och här är en sammanfattning. 10 av 16 uppgifter lyckade jag pricka av. Mest stolt är jag över städning av garderoben och bokhyllan, det blev lite lättare att andas efter min städa/rensa/slänga månad. Något jag tar med mig från den här månaden som jag skall träna på är var sak har sin plats. Så fort jag ser en sak som ligger och dräller som inte skall slängas så måste jag finna en plats för just den här saken, jag skall försöka med en pryl om dagen tills jag är i mål…


Februaris tema är Hälsa och träning. För hälsan kommer jag att köra Viktväktarnas app och räkna points på allt jag äter, jag skall skippa bröd, pasta, ris i veckorna. Sedan skall jag fortsätta med mina PW:s och styrketräning plus att jag skall gå på ett Indoor Walking på F&S en dag i veckan. Och jag forsätter med huksittningarna vid kafferasterna på jobbet.
Här ser ni mitt träningsschema. Helgerna håller jag fria men hoppas på lite skridskor eller längdåkning.

Ny månad nytt tema
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram