Tänker inte följa modet som det är just nu, det är verkligen inte min stil alls. Stort, pösigt, ingen passform, allt bara hänger på kroppen och man ser större ut än man är. Mycket påminner mig om 80-talet, och hur man såg ut då. ”Been there, done that” som man säger, och jag vill inte gå klädd så igen. Inga stora tryck på collagetröjor, pasteller på oversize-mjukisplagg, och vida jeans med ful tvätt och skyhög midja, nej jag gillar det verkligen inte. Det passar inte alls på mig men man kan hitta fina saker hos kedjorna om man letar ordentligt. Jag har plockat ihop lite fint som säljs nu och som jag kan tänka mig att ha på mig till våren.

Ulltröja från Karin Wester
Blus med puffärm
Topp Fredrika från Karin Wester
Shoppingväska Anna Field


Stickad tröja från Indiska
Chelsea Boot from Flattered
Söt kjol från & other stories
Sidenscarf från ArketOch till sist en snygg sneakers, Blazer från Nike, att promenera in i våren med.

Ha en fin kväll kära läsare.

80-tals modet är inte min grej
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram