Nu byter jag ut mina kastanjefärgade lockar mot grå lockar. Men det går inte att göra i ett steg utan det är en flerstegsprocess enligt min duktiga frisör Sanna på HårHörnan.
Så här såg jag ut för 3 år sedan, men det grå håret breder ut sig.

Så idag började vi med att färga om det kastanjefärgade håret i en mörkare askfärg och så låter vi det naturliga gråa får breda ut sig. På sikt när det gråa tar över så tänker vi att färga askfärgade slingor som gör att håret blir mer livfullt.

Här ser man den gråa utväxten som jag skall försöka bejaka….

Före och efter

Idag var jag på kontoret, satt i labbet hela dagen, det är nyttigt att se sin mjukvara in action, den beter sig inte alltid som man tänkt sig, men precis så som man kodat den…. Och när jag kom hem så var huset skinande rent, vi har bytt städtid till torsdag eftermiddag, perfekt att huset är fint inför helgen, bästa life hacket med hemstädning. Och så fick det bli en PW, 12703 steg och 8,4 kilometer det känns bra.
Idag gav jag klartecken till takläggaren att sätta igång med takomläggningen, nu har vi två större projekt framför oss, fönsterbyte i vardagsrummet och takomläggningen. Det känns tryggt med hantverkare som man anlitat förut och vet att de är duktiga och pålitliga. Nu skall jag bara försöka få tag i en elektriker som kan byta våra spottar på övervåningen, 19 stycken, till ledljus. Alltid skönt att ha lite projekt på gång.

Stolta gråa lockar
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram