Då har ännu en månad av 2022 har gått. Den kortaste och kanske sorgligaste. Ett krig i Europa är så fruktansvärt att det knappt går att ta in. Jag lyssnar på radio och TV-sändningar 24/7 och ta reda på vad jag kan för att hjälpa, men oron gör min sömn sämre än vanligt. Jag försöker leva 2022 efter teman. För att ringa in året, göra det bästa av den och inte låta tiden sippra mellan mina fingrar. Jag vill se allt klarare, vara mer jag och se andra och livet mer. Därför har jag skapat teman för att kunna fokusera och tänka på en stor sak i taget, ha en tydlig riktning helt enkelt efter år utan.
I februari var temat hälsa.
Hälsan har handlat om att träna regelbundet PW och styrketräning, äta bra, prioritera sömn och hälsosamt tänkande. På de flesta punkterna har det gått ok. Jag har dock inte tränat så mycket som jag mår bra av så temat får följa med in i mars.

Att styrketräna har inte gått alls tyvärr. Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag får inte till det, jag tar ett nytt tag med Strömskärspasset 2-3 ggr i veckan med början efter att jag skrivit klart detta inlägget. Men jag har kört på bra med PW och huksittandet, torrborstning och mycket fukt till kroppen efter duschen och till fötterna med fotbad framför TV-n. 15 PW blev det under februari.Mars ska ju enligt mitt schema handla om vårvinter/vintersport/fjällhuset . Nu med krig så nära inpå känns det futtigt att tänka på saker som skidåkning resor till fjällhuset men jag tänker så mycket på kriget att det är bra att kunna fokusera på andra saker ibland. Och det måste finnas tid för återhämtning när man konsumerar så mycket information som man ju gör i ett sånt här läge. Så kanske passar temat bra ändå. Jag kommer att fixa till terrassen för vårvintern ni vet de där dagarna med dagsmeja, strålande sol och fågelkvitter då man kan sitta med sin kaffe och vända sitt bleka ansikte mot solen.

Vi har planerat in en resa till fjällhuset i mitten av mars, note to myself anmäl semester på jobbet.

Så skall det försås luktärtor och Dahlior, ta varje tillfälle som ges att åka lite skidor eller skridskor.
Vårvinter den femte årstiden, jag undrar om inte det är min favorit, särskilt som vi hade det i söndags i skidspåret i Klackberg, ljuvligt.

Mars månads tema Vårvinter/Vintersport/Fjällhuset
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram