Jag har inte kunnat ha mina vigselringar på många år. Ett tag hade jag dem i en kedja runt halsen, men när jag jobbade i Frankrike fick jag veta att det betyder det att man är änka. Så nu har ringarna bara legat i en byrålåda och jag har tänkt många gånger att jag skall lämna in dem till en guldsmed. Och plötsligt hände det jag lämnade in mina repiga matta ringar och fick tillbaka dessa blänkande, nästan som nya ringar.

Den översta ringen fick jag av Anders när han friade till mig på en bergstopp i Jotunheimen och jag sade nej. Ja ni hörde rätt, jag sade nej men fick behålla ringen ialla fall. Den andra ringen är vigselringen, jag är inte en smyckesmänniska men om det skall vara smycken skall de vara enkla som mina ringar, guldlänken jag fick av min svärmor eller klockan som jag fick när Ola föddes snart 26 år sedan. Man kan kalla den Vintage, märket är en Omega Constellation i guld och borstat stål. Det var Cindy Crafoord som gjorde reklam för den en gång i tiden.

Jag fick gå tillbaka till guldsmeden för den släta ringen var fortfarande lite för trång men det kostade inget extra, bra service där.
Här får de ligga mina smycken när jag inte använder dem.

En söt glasask som jag har haft i evigheter och hittade i ett av mina gömmor.
Putsade upp den och så var den som ny precis som mina vigselringar.

Att ta ut vigselringen
Märkt på:                

2 reaktion på “Att ta ut vigselringen

 • 2022-03-03 kl. 15:52
  Permalänk

  Varför sa du nej? mvh Anki

  • 2022-03-04 kl. 01:27
   Permalänk

   Hej Anki

   Jag sade nej för att jag blev överraskad, och vi hade inte varit tillsammans så länge. Men när han friade året efter då skyndade jag mig att säga ja 😀❤️. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram