Patrik och Emil alltså vilka snickare! Patrik är här för tredje gången, första gången satte han in vår fina entredörr plus sidofönster, andra gången fönster och balkongdörrar till våra 3 sovrum ut mot altanen och nu är det nya fönster, isolering och ny ytterpanel vid sovrummet. Emil var här för 8 år sedan och lade om taket ovanför studion samt satte in nya fönster och ny ytterpanel ovanför entreen. Nu lägger han om taket ovanför vardagsrummet, när det är gjort så har vi lagt om alla delar av yttertaket och det känns verkligen så bra. Både Patrik och Emil är så himla smidiga, de skickar bra offerter som jag kan pruta på lite, de kommer i tid, de beställer rätt grejor, de tar egna beslut och jobbar självständigt, de blir inte sura när de är dubbelbokade och får jobba parallellt trots att det blir lite trixigt med byggställningen och framkomlighet med bilarna och lite längre att bära materialet.
Titta hur fint byggställningen är uppsatt runt våra stora tujaträd, ren och skär yrkesstolthet.

När man lägger om ett tak är det ju lite nervöst om panelen under pappen är skadad men Emil rapporterade att det såg bra ut, takpanelen var i tiptop shape, hurra. Såklart låg det mycket barr och böss under pannorna men det är ju inte konstigt med alla tallar runt husen, de skräpar ju ner lite. Emil berättade att vi har ett tak med kina böj man lär sig lite varje dag.

Och här på baksidan jobbar Patrik med isolering och ny ytterpanel, vi behåller samma stil på huset ändrar inget.

Molly tycker det är jobbigt med allt bankande så hon har krupit in under vår säng och har legat där hela förmiddagen, nu ligger hon jämte mig i soffan och darrar för varje hammarslag, stackars Molly.

Vill ni ha en bra snickare kan jag förmedla kontaktadresser till Patrik och Emil.

Bästa snickarna ever
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram